Slamsugning - Af en autorisret kloakmester

Udfyld formularen på siden og modtag 3 tilbud på slamsugning fra autoriserede kloakmestre

Kontakt os nu og modtag nemt 3 tilbud på slamsugning

 

Oplever du problemer med et eller flere kloakrør er stoppet til? – Så kunne det tyde på at der behov for en slamsugning.

Det kan være svært at finde ud af hvem man skal kontakte, for at få løst problemet til en fornuftig pris, samtidig med kvaliteten er i orden – Den proces vil vi gøre nemmere.

Det har vi gjort ved at samle autoriserede kloakmestre over hele landet, så du nemt og enkelt kan hente flere tilbud på en gang og du har en sikkerhed for at arbejdet bliver udført ordentligt.

Udfyld blot formularen her til højre ➔

Tegn på en stoppet kloak

Hvad er en slamsugning?

Det er en teknik, som man benytter sig af når man skal opsluge snavs fra kloakker eller brønde. De tilstoppede rør kan være inficeret af fedt, slam grus eller andet skidt som har sat sig i kloakken eller brønden.

Slamsugeren er forbundet til en specialvogn, har den fornemmeste opgave i at suge snavset op og rense kloakrøret med rent vand.

Slamsugning er særdeles effektiv måde at rense de tilstoppede rør på.

Mange steder opstår der nemt problemer med tilstoppet rør og her er slamsugeren et meget anvendeligt værktøj til at løse dette problem. Læs mere om kloakspuling og slamsugning her.

Slamsugning København
★★★★★
Høj klasse
Klasse, bare klasse.
Fornavn
via Facebook
★★★★★
fed oplevelse
Flinke medarbejdere og solidt udført arbejde!
Fornavn
via Google
★★★★★
fantastisk service
Super effektive medarbejdere, med øje for sine kunder.
Fornavn
via Trustpilot

Er slamsugning den optimale løsning?

Det er ikke altid den rette løsning, men du behøver ikke at være ekspert på området, det skal vi nok tage os af.

I nogle tilfælde er der behov for anden kloakservice, som højtrykspuling en kloakrensning eller en anden form for kloak arbejde. Tit er en TV-inspektion en god metode til at identificere, hvad problemet måtte være.

Typisk er det anbefalet at der bliver foretaget en inspektion, inden man går i gang med en slamsugning. Især hvis der er mistanke om skader og det er lang tid siden der er blevet foretaget en inspektion. En sådan inspektion kan i mange tilfælde spare dig penge, ved at man helt præcist kan lokalisere en skade.

Derudover kan den bidrage til at finde en den bedste og billigste løsning på problemet, som skal give dig ro i maven omkring dine problemer under jorden.

Slamsugning København

Du har 100% garanti på din slamsugning

Gudskelov bliver der stor set aldrig lavet fejl i forbindelse med en opgave, men det er en risiko for at det sker. Men hvis der mod forventning skulle opstå fejl, vil kloakmestre være de første til at udbedre fejlen.

Vi forventer ikke kun du tager vores ord for gode vare, vores allierede kloakmestre har en garanti på XXX. Dette er din sikkerhed for tryghed.

Hurtige genveje til
kloakservices

Har du brug for en akut slamsugning i København?

Vi ved at en slamsugning kan være akut i nogle tilfælde, derfor har vi sørget for at du akut kan få foretaget en slamsugning i København og omegn.

Vi har nemlig mange autoriserede i kloakmestre i København og omegn, så du har mulighed for at kontakte os, hvis der skulle være behov for en slamsugning nu og her.