Kloakseparering - Af autoriserede kloakmestre

Udfyld formularen på siden og modtag 3 tilbud på Kloakseparering fra autoriserede kloakmestre.

Det regner en del i lille Danmark og umildbart lader det til at fortsætte.
Derfor kan det være fordelagtigt at få lavet en kloakseparering af dit kloaksystem.
 

Hvorfor skal du have kloakseparering?

De stigende mængder nedbør, skal have et sted at forsvinde hen. Før i tiden kunne dit nuværende kloaksystem formentlig klare det, men som nedbøren stiger gør kloakvandet det samme. 
 
Ved at få lavet en kloakseparering deles kloakrøret i to og opdeler spildvand fra husstanden og regnvand. På den måde bliver der mere plads til regnvandet og du kan undgå at din kloakskulle blive stoppet eller oversvømme. 
 
I flere kommuner bliver det løbende et lovkrav at få foretaget en kloakseparering, specielt hvis du er husejer og derfor har ansvaret for egen kloak. 
 
Dette skyldes at mange af de nuværende kloaknet ikke gearet til at bearbejde de store mængder vand vi alle udleder, på daglig basis.
Derfor kan dette resultere i oversvømmelser af kælderrum og lignende, når der desværre engang i mellem er skybryd i Danmark.

Hvilke problemer kan blive løst i forbindelse med en kloakseparering?

Hvad er en kloakseparering?

En kloakseparering er som sagt en opdeling af kloaksystemet. Rørene deles således at spildvandet fra husstandens afløb, kan blive ledt direkte ti en rensningsanlæg, mens regnvandet bliver ledt til søer og lignende i området. Dette er derfor også en miljøvenlig ordning. Der er nemlig ikke nogen  grund til at rense nedbør, da der hverken er sæbe eller andre kemikalier i. 

TV inspektion københavn

Indhent 3 gode tilbud her

Her kan du helt gratis og uforpligtende indhente 3 gode tilbud fra autoriserede kloakmestre nær dig. På den måde kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder for at få opdelt dine kloakrør.
 
Vi har en database med en masse dygtige og erfarne kloakmestrer, der alle er klar til at give dig et uforpligtende tilbud på netop din kloakopgave, indenfor 24 timer. 
 
Vi tager i mod alle henvendelser – store som små. Så udfyld kontaktformularen her på siden allerede i dag. 

★★★★★

Super duper

Vi fik nemt og hurtigt de tilbud vi skulle bruge!
Fornavn
via Facebook

★★★★★

Fed oplevelse med søde medarbejdere

Jeg havde nogle spørgsmål og fik hurtigt svar fra medarbejderne. Klar anbefaling herfra.
Fornavn
via Google

★★★★★

Fedt, fedt, fedt

Jeg kan klart anbefale det her firma til andre.
Fornavn
via Trustpilot