Hvad er en TV-Inspektion?

Her på siden får du svaret på hvad en tv-inspektion er, og hvad du kan bruge den til. Vi kommer desuden ind på hvad en tv-inspektion som regel koster, samt giver tips til hvordan du vælger den rigtige kloakmester

Tv inspektion - Hvad er det?

Driller dine afløb? Vil toilettet ikke skylde ud? Er kloakken i dit hus ældre end din gamle bedstemor? 

Så kan det være at du har brug for at få foretaget en tv-inspektion af kloakken.

En tv inspektion kan sammenlignes med en kikkertundersøgelse, hvor kloakken bliver eftersæt igennem en lang slange med et kamera i enden. Kloakmesteren benytter denne teknik til at identificere flere ting.

Først og fremmest en metoden ofte brugt til at identificere hvor i kloakken et givet problem er opstået. Kloakmesteren kan derved se præcist, hvor han skal sætte ind for at løse problemet.

For det andet benyttes tv-inspektion også til at vurdere tilstanden på gamle kloakrør. 

Kloakrensning pris

Er en tv-inspektion nødvendig?

Selvom en tv-inspektion er en smart og moderne teknik til at identificere roden til et problem med kloakken, behøver den ikke altid blive foretaget. 

Det kan nemlig være dyrt og tidskrævende, hvis det ikke er nødvendigt.

Vi anbefaler derfor altid at vælge en tillidsfuld kloakmester, som har erfaring nok til at vurdere om det er nødvendigt at foretage tv inspektionen. 

Desværre er kloakbranchen præget af virksomheder der ønsker at udnytte deres kunders uvidenhed, til at tjene nogle hurtige penge. 

Derfor anbefaler vi altid at du indhenter tilbud igennem vores side. Læs her hvorfor og hvordan.

Hvad koster en tv-inspektion?

Timeprisen på en kloakmester varierer som regel imellem 7-800 kroner inklusive moms. Dog er der stor forskel prisen hvis du tager fat på en kloakmester i byen, sammenlignet med langt ude på landet.

En Tv inspektion tager omkring 2 timer. Du skal derfor regne med at det koster et sted imellem 1.400- 1.600 kroner at få udført en tv-inspektion. 

For at sikre dig den bedste pris anbefaler vi altid at hente 3 uforpligtende tilbud igennem vores service.

Kloakmester pris

Vi anbefaler altid at indhente 3 uforpligtende tilbud fra kloakmestre

Hvis du står med et akut behov for kloakservice anbefaler vi at du tilkalder en kloakmester direkte. 

Er problemet mindre akut, kan der være penge at spare. Derfor har vi oprettet denne tjeneste, hvor vi hjælper vores brugere med at blive sat i direkte kontakt med branchens bedste og mest anbefalede kloakmestre.

Med andre ord, kan du ved at indhente 3 uforpligtende tilbud, roligt være sikker på at du får hjælp fra tillidsfulde og velrenommerede kloakmestre. 

Når du har udfyldt formularen, modtager du inden for kort tid, 3 uforpligtende tilbud fra kvalificerede kloakmestre i nærheden af dig.