Hvad er en faskine?

Her på siden får du svaret på hvad en faskine er, hvor meget den koster, hvorfor du bør overveje at montere en samt tips til valg af den rigtige kloakmester.

Hvad er en faskine?

tagrende afløb uden faskine

En faskine er i bund og grund en nedgravet beholder, der bruges til at opsamle og filtrere regnvand. Det en metode som er blevet meget populær som en af de mest bæredygtige løsninger på regnvandshåndtering.

Men hvad er en faskine helt præcis, og hvorfor bør du overveje at montere en i din have?

En faskine er oftest et rør eller en kasse, der er beklædt i materialer som f.eks. plastik, sten eller grus. Den er designet til at opsamle og lede regnvandet gennem et tilløb fra tagflader, indkørsler eller andre områder omkring en bygning og derefter langsomt filtrere det gennem dens hulrum ned i jorden.

Gennem denne proces vil mængden af overfladevand, der normalt vil løbe ud i dit kloaksystem, blive gevaldigt reduceret og dermed aflaste dit kloaksystem.

Kloakrensning pris
tagrende afløb uden faskine

Hvorfor montere en faskine?

Kloakrensning pris

Der er mange gode grunde til at installere en regnvandsfaskine på din grund. For det første vil det reducere risikoen for oversvømmelse, når der kommer store mængder regnvand som dit kloaksystem ikke vil kunne håndtere. En faskine hjælper dermed også gevaldigt med aflastning af din kloak.

En faskine hjælper faktisk også med at forbedre vandkvaliteten. Når regnvandet filtreres igennem faskinens bassin, bliver det renset for fourerende stoffer. På denne måde vil vandet der filtreres ud til grundvandet være meget renere, som medvirker til at gøre en faskine en utrolig miljøvenlig løsning.

Hvad koster en faskine?

Faskine priser kan variere afhængig af flere forskellige faktorer. Det vigtigt at bemærke, at en faskine normalt ikke kan installeres som en enkeltstående enhed, men som en del af et større regnvandshåndteringssystem. Derfor kan prisen omfatte udgifter til både materialer og arbejdskraft.

Når det kommer til materialer, er omkostningerne ofte afhængige af faskinens størrelse og det valgte materiale til bekledning. Plastfaskiner er normalt billigere end faskine med sten eller grus.

Når det kommer til selve monteringen af en faskine, kan omkostningerne afhænge af den valgte kloakmester og omfanget af arbejdet. Hvis der kræves gravearbejde, kan dette også påvirke prisen.

Find den rigtige kloakmester og faskine monterings ekspert her.

Kloakmester pris

Vi anbefaler altid at indhente 3 uforpligtende tilbud fra kloakmestre

Hvis du står med et akut behov for kloakservice anbefaler vi at du tilkalder en kloakmester direkte. 

Er problemet mindre akut, kan der være penge at spare. Derfor har vi oprettet denne tjeneste, hvor vi hjælper vores brugere med at blive sat i direkte kontakt med branchens bedste og mest anbefalede kloakmestre.

Med andre ord, kan du ved at indhente 3 uforpligtende tilbud, roligt være sikker på at du får hjælp fra tillidsfulde og velrenommerede kloakmestre. 

Når du har udfyldt formularen, modtager du inden for kort tid, 3 uforpligtende tilbud fra kvalificerede kloakmestre i nærheden af dig.